Keravan urheilijat 100 vuotta -juhlajulkaisu ilmestynyt

Posted on

Keravan Urheilijat liikuttaa jäseniään viidessä lajissa: suunnistuksessa, hiihdossa, soudussa, yleisurheilussa ja painissa. Lajien kirjo mahdollistaa ympärivuotisen harrastamisen. Kunnioitettu seura perustettiin 2.8.1918, joten ilmassa on suuren juhlan tuntua. Ohesta pääset tutustumaan kesällä ilmestyneeseen 100-vuotisjuhlajulkaisuun, jonka ulkoasun ja taiton Graphic Room sai toteuttaa. Juhlavuosi jatkuu!

Trust me I´am a Web Designer

Posted on

Yrittäjän elinehto on pysyä ajantasalla ja kouluttaa itseään aina paremmaksi. Kaksivuotinen rutistus on nyt takana ja audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto, verkkoviestinnän osaamisala on nyt hallussa. Pyydä tarjous nettisivujen toteutuksesta – koulutus antoi hurjasti virtaa ja ideoita.

Hierontaa ja hemmottelua

Posted on

Ovatko niskasi jumissa? Puutuvatko kätesi tai jalkasi? Kivistääkö päätäsi? Hierontahuone Helinä tarjoaa palveluja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä rentouttavan ja hyvääoloa tuovan hetken arkeen niin aikuisille kuin lapsillekin. Graphic Room sai luoda Helinälle yritysilmeen logosta, käyntikortista, flyereistä, nettisivuihin. www.helinä.fi

Kipinäkeskuksen uudet sivut julkaistiin

Posted on

Kommunikointikeskus Kipinä Oy eli tuttavallisemmin Kipinäkeskus on puheterapia-alan yritys, joka on erikoistunut puhetta tukevaan ja korvaavaan kommunikointiin ja puhevammaisten ihmisten kommunikointitaitojen edistämiseen. Uudet, raikkaat ja informatiiviset nettisivut syntyivät iloisessa yhteistyössä – Graphic Room kiittää matkasta. www.kipinakeskus.fi

Farmit yhteisosastolla KoneAgriassa

Posted on

 Farmit on maatilatalouden sähköinen palvelukanava, joka kehittää ja kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden hyötypalveluja. Farmitin palvelukanavaa osoitteessa www.farmit.net ylläpitää Farmit Website Oy. Graphic Roomilla on ollut ilo tehdä yhteistyötä jo vuosia. Pääsimme taas messupyöritykseen mukaan Farmitin osallistuessa Maatalouskoneiden ja -laitteiden erikoisnäyttelyyn,  KoneAgriaan, joka järjestetiin lokakuussa Tampereella. Messuseiniä ja ilmoituksia läheteltiin sinne tänne.

Keravan urheilijat 100 vuotta 2018

Posted on

Keravan Urheilijat on yleisseura, joka tarjoaa toimintaa hiihdossa, painissa, soudussa, suunnistuksessa ja yleisurheilussa. Seura panostaa liikkumiseen liikunnan riemulla, kilpailumielellä ja kuntoilun kannalta. Graphic Roomille seura on tuttu esitteiden ja ilmoitusten kautta. Nyt pääsemme luomaan juhlailmettä jonka näettekin heti juhlavuoden alkaessa. Alkuun lähdettiin kuitenkin siitä, että yrityksen logo päivitettiin tähän päivään. Hienoa luvassa!

Pentisol pakkaa lähes mitä vaan

Posted on

Pentisol on elintarvikepakkaamiseen edelläkävijä. Tuotteita löytyy niin teollisuuteen ja autoiluun, kuin elintarviketeollisuuteen. Yrityksen mottona on ollut ja on edelleen ”Jos sinulla on idea tuotteesta, jonka haluaisit pakkauttaa, me voimme toteuttaa sen!” Klikkaa www.foodspray.fi tai käy paikan päällä tutustumassa toimintaan. Voit samalla ihastella uusia roll-uppeja, jotka Graphic Room sai toteuttaa.

Rouva Sana uudistui

Posted on

Sisältötoimisto Rouva Sana on yhden rouvan tarinatalo, jonka kautta saat avun kaikenlaisten sisältöjen tuottamiseen sekä sisällöillä tapahtuvaan markkinointiin verkossa ja sosiaalisen median kanavissa. Graphic Room oli mielellään mukana, kun yhteistyökumppani uudisti nettisivunsa. Siinä samalla syntyi myös uusi logo ja värimaailma. www.rouvasana.fi

Tuusulan Kultsu sai ilmeen

Posted on

Tuusulan kulttuurikasvatussuunnitelma – Kultsu, takaa kaikille lapsille ja nuorille tasa-arvoisen mahdollisuuden kokea monipuolisesti paikallista kulttuuria. Graphic Room sai olla hyvässä työssä mukana, kun loimme Kultsulle visuaalisen ilmeen ja markkinointimateriaalit.