Pentisolin Bactisept

Bactisept viedään käsistä ympäri maailmaa

Pentisolin palveluihin kuuluvat erilaisten aerosolituotteiden pakkaaminen niin yrityksen omilla Pentisol ja TS-tuotemerkeillä kuin asiakkaiden omilla merkeilläkin. He pakkaavat tuotteita teollisuudelle, autoiluun, kotiin, vapaa-aikaan ja elintarviketeollisuuteen. Graphic Room on saanut jo vuosia olla kansainvälisesti kasvavan yrityksen mukana niin markkinointimateriaaleissa kuin pakkaussuunnittelussa.

Koronan tulo toi haastetta monelle yritykselle mutta Pentisolin suihkutettava desinfiointiaine, Bactisept viedään nyt käsistä ympäri maailmaa. Bactisept ei ole ihan tavallinen aerosoli vaan pussiventtilituote, jossa desinfiointiaine on pussin sisällä. Tämä ominaisuus tekee siitä erittäin helppokäyttöisen kaikissa asennoissa. Tuote käy myös iholle, sillä se ei sisällä ponneainetta, ainoastaan paineilmaa! Lisätietoja https://www.pentisol.fi/fi

Graphic Room nykäistiin vauhtiin mukaan, kun etiketit uusittiin uusille kansainvälisille markkinoille. Upeaa Pentisol, niin upeaa suomalaista osaamista!