Suosittelemme

Graphic Room kiittää kaikkia asiakkaitaan miellyttävästä yhteistyöstä.
 Ilman teitä ei olisi Graphic Roomia! Lämpimästi tervetuloa myös te uudet asiakkaat – hyvä ja avoin yhteistyö on aina toiminnan tahtotila.

”Luotettava ja joustava
ammattilainen”

Graphic Room on ollut meille erinomainen graafinen apu isoissa ja pienissä töissä laidasta laitaan. Susanna on luotettava ja joustava ammattilainen, jonka palveluja voin suositella lämpimästi.

KATRI KAUPPILA

Vastuullisuus-, henkilöstö- ja viestintäjohtaja

Suomen Malmijalostus Oy

 

”Kumppani, joka pitää huolen
ja välittää!”

Olen saanut työskennellä Susannan kanssa pari vuotta ja päivääkään en vaihtaisi pois. Susannaan voi joka tilanteessa luottaa ja vaikka dead linet ovat usein tosi tiukkoja, niin hän pysyy aina luvatussa ja toteuttaa asiat sovitusti. Ammattilainen isolla kirjaimella!
Sellainen yhteistyökumppani, joka pitää huolen ja välittää!

ANNE KARLSTEDT

Marketing Operations Coordinator

Teva Finland Oy

 

”Luottotyyppi!”

”Suski on aina valmis jeesaamaan erilaisissa tilanteissa, luottotyyppi vuosien ajan! Foodspray -ulkoasun raikas tuulahdus on havaittu ympäri maailmaa!”

JARI ja SANNA MÄKINEN

Foodspray Europe Ltd

Pentisol Oy


 

”Luovuuteen, tehokkuuteen
ja joustavuuteen voin
aina luottaa”

”Susanna on todellinen ammattilainen – hänen luovuuteen, tehokkuuteen ja joustavuuteen voin aina luottaa. Oli aihe mielenkiintoinen tai tylsä, Susanna luo sille ammattimaisen ilmeen ja viimeistelee kokonaisuuden taidokkaalla ”siveltimenjäljellään.”

NANA HYRY

toimitusjohtaja,
Viestintätoimisto Morfeemi


 

”Susannaan voit luottaa – aina!”

”Susanna on rautainen AD-ammattilainen, jonka visuaaliseen osaamiseen voit huoletta luottaa. Tehtävien toimeksiannot hän sisäistää nopeasti ja ammattitaitoisesti. Periksiantamattomuus ja monipuolinen osaaminen takaavat aina ammattimaisen lopputuloksen. Susannaan voit luottaa – aina!”

KATRI SALONEN

aluekehityspäällikkö,
Turun ammattikorkeakoulu


 

”Yhteistyömme tulee
jatkumaan pitkään”

Olen tuntenut Susannan jo pitkään. 13 vuotta sitten yritykseni näki päivänvalon. Hyvin pian tämän jälkeen, aloin miettimään, mistä saisin yritykselle toivomani graafisen ilmeen. Mieleeni nousi graafisella alalla toimiva Susanna, jonka positiivisuus ja ainainen ilo, oli tehnyt jo aiemmin vaikutuksen. Yhteistyömme käynnistyi pienestä korttisuunnittelusta, jonka jälkeen olenkin siirtänyt kaikki yritykseni graafisen suunnittelun Susannan taitaviin käsiin. Yhdessä ollaan tehty jopa golfpalloja ja sinappipurkkeja. Vuosien aikana olen ihmetellyt, miten Susanna saa lyhyestäkin puhelusta kiinni sen mitä haen. Voin lämpimästi suositella Graphic Roomia, varsinkin silloin kun toiveena on hyvä hintalaatusuhde, nopea toimitus ja ”kerralla maaliin” lopputulos. Meidän yhteistyö tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa taas uusien projektien parissa.

JYRKI KARVO

JPH, Cad Sä Oy


 

”Homma hoituu ammattitaidolla, laadukkaasti ja nopeasti”

 ”Suskin kanssa on ilo tehdä yhteistyötä! Hänellä on taito nähdä asiakkaan tarpeet ja ymmärtää mitä ollaan hakemassa. Homma hoituu ammattitaidolla, laadukkaasti ja nopeasti ja voimme suositella häntä lämpimästi.”

ARJA KORHONEN

henkilöstö- ja myyntipäällikkö, varatoimitusjohtaja
Eino Korhonen Oy

 

”Ammattilainen on aina
ammattilainen.”

Supersuuri kiitos Susanna: ilman sinua ja tekniikkataiturointiasi ei olisi Rouva Sanalla jo nyt runsaasti hyvää palautetta ja kiitosta saanutta verkkoilmettä. Ammattilainen on aina ammattilainen.

MINNA LUOMA

sisällöntuottaja ja toimittaja, kirjoittamisen kouluttaja
Rouva Sana ja Rouva Kustannus


”Toimeksiannot ammattitaidolla ja joustavalla asenteella maaliin.”

Frank Communications on erikoistunut B-to-B-yritysten viestintään. Susanna Muurman-Ovaskan kanssa toteutetut haasteelliset työt ovat poikkeuksetta vastanneet ja yleensä ylittäneet odotukset. Susanna ottaa projekteista kopin nopeasti, antaa näkemyksellisiä ehdotuksia ja hoitaa toimeksiannot ammattitaidolla ja joustavalla asenteella maaliin. Frank on tehnyt yhteistyötä Graphic Roomin Suskin kanssa yli 10 vuotta, ja yhteistyömme jatkuu!

MERJA ENROOS

toimitusjohtaja ja omistaja
Frank Communications

”Voin lämpimästi suositella
rautaista ammattilaista”

”Näin verbaalisen viestinnän valmentajan näkökulmasta olen pääsääntöisesti keskittynyt siihen miten eleillä ja ilmeillä on vaikutus viestin perillemenoon tai sitten ei. Vasta Susanna Muurman-Ovaskan luoman uuden brändi-identtiteetimme myötä olen todella ymmärtänyt miten merkittävästi tuotteiden visuaalinen ilme viimeistelee palvelumme vetovoiman asiakkaidemme silmissä. Erittäin hienoa on myös ollut se kuinka pienien vihjeiden pohjalta hän kykenee vangitsemaan sanoman kaikkein syvimmän merkityksen. Voin lämpimästi suositella rautaista ammattilaista mikäli haluat parantaa yrityksesi imagoa ja sitä kautta kasvattaa yrityksesi myyntiä.”

MIKA KUUSISTO

valmentaja, toimitusjohtaja
Humanic Oy

”Taitava, luotettava ja huitsin nopea graafikko”

 ”Suski on taitava, luotettava ja huitsin nopea graafikko. Olen tehnyt hänen kanssaan yhteistyötä monen vuoden ajan monenlaisissa projekteissa ja aina lopputulos on ollut juuri sitä, mitä asiakas kaipasi.”

KAISA HERNBERG

toimitusjohtaja
Afabla Oy

 

”Luova, tehokas, asiakasorientoitunut
ja joustava”

”Olen tehnyt yhteisiä projekteja Susanna Muurmanin kanssa jo yli 20 vuotta ja yhteistyö jatkuu edelleen. Susannan kanssa työskentelyssä minua yrittäjänä miellyttää eniten juuri ne tärkeät pienet asiat: Susanna on luova, Susanna on tehokas, Susanna on asiakasorientoitunut ja Susanna on joustava. Suosittelen lämpimästi Graphic Roomin palveluita – silloin voit varmasti luottaa, että asiat toimivat.”

PIRJO KIVISTÖ

Luova mestari, yrittäjä

Marketing & Communication Group Marco Oy

”Yhteistyötä jo vuosia”

”Olemme tehneet Susannan kanssa yhteistyötä jo vuosia. Susannan suunnittelemat materiaalit ovat raikkaita ja tyylikkäitä. On helppo toimia ihmisen kanssa, joka ymmärtää parista sanasta, mitä haluat ja tarkoitat. Susannan joustavuus aikataulujen suhteen on myös iso plussa.”

LIISA VIIKARI

markkinointi- ja viestintäpäällikkö,
Harvestia

 

”Toiveemme on aina hyvin
huomioitu ja aikataulu pitää”

 ”Susanna on ammattilainen, jonka kanssa on helppo ja mukava työskennellä. Toiveemme on aina hyvin huomioitu ja aikataulu pitää. Hinta/laatusuhde kohdallaan. Voimme lämpimästi suositella Susannaa!”

PIRKKO VAPPULA

Suomen Jääkiekkoilijat

 

”Meillä on ilo tehdä yhteistyötä”

”Suomen Nuorkauppakamarit palkittiin maailman parhaana Best Growth and Development sarjassa ohjelmallaan Media and Communication Program. Meillä on ilo tehdä yhteistyötä Susanna Muurmanin kanssa erityisesti jäsenlehtemme Meriitin taiton suhteen. Aikataulut pitivät ja Susanna hoiti kaiken vakaalla ammattitaidolla. Kiitos. Menestys on ryhmätyötä. Suosittelen lämpimästi Graphic Roomin palveluita.”

HENNA VÄÄTÄINEN

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n
puheenjohtaja 2013

www.nuorkauppakamarit.fi

 

”Erittäin antoisaa yhteistyötä,
AD ”isoilla kirjaimilla”

”Minulla on ollut ilo työskennellä Susannan kanssa tiiviisti yli 15 vuotta. Tämä aika on ollut erittäin antoisaa yhteistyötä, Susanna on AD ”isoilla kirjaimilla”! Hän omaksuu toimeksiannon todella nopeasti ja helposti, luonnokset ja originaalit syntyvät myös hämmästyttävän nopeasti ja tämähän tarkoittaa työn edullisuutta! Edelleen Susannan moraali työssään ja myös ihmisenä on korkeinta mahdollista tasoa. Suosittelen erittäin lämpimästi Graphic Roomia yhteistyökumppaniksenne.”

TAPIO TANNINEN

yrittäjä ja tapahtumien tuottaja
jo yli 30 v

www.tatevents.fi

Luottamuksesta vuosien saatossa kiittäen:


Aronet, Asianajotoimisto Bützow, Ajannäkö, BioJack, Blab Business Laboratorio, BodyGuide, Cosmo Nordic, CadSä, Cubio Communications, Crafthouse, Cryon, Daxxon, Dodoi, Docrates, eCraft, Edisoft, Eino Korhonen, Envieno, Eventas, Fondia, Farmit Website, Foodspray Europe, FMC Laskentapalvelut, Fortum, Frank Communications, Focus:IN Health Studio, Gewila, Great Place to Work Institute, GoldBusters, Harvestia, Hangon kaupunki, Hierontahuone Helinä, Hedman Partners Attorneys, Helmielli, Helsingin kaupunki, Herttoniemen Hammaslääkärikeskus, Helsinki Chamber Music Festival, Henkireikä, HH-Kuriiri, Hima&Huvila, Hima Travel, HiQ Software, HiusSwingi, Huhtamäki, Humanic, Helsinki-Vantaa Ilmailulaitos, House of the Good Feelings, IFS Finland, Ikurin Turpiini, Idyllicum, Imperial Health Club, Inbux, Ingman, Insmat, InfoBuild, Intress Hub, Ira Kaspi, JCI Senate in Finland, Järvenpään Kokoomus, 6-0 valmennus, Kalasatama, Kaso, Kauniaisten Taitoluisteluklubi, Kehittyvä Hamina, Kemira, Keski-Suomen Tarkastustalo, Kesäteatteri Marmut, Keravan musiikkiopisto, Keravan Urheilijat, Keski-Uudenmaan Vesi Kuntayhtymä, Kipinäkeskus, Konehuone, Lautex, LakiSaimaa, Lemminkäinen, Liisa Lampola – Personal Training & Coaching, Lindström Invest, Lohjan kaupunki, Lyhtytalo, Lähderannantalli, Länsi.fi, Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö, L’Oréal, Maanpuolustuskoulutus, Mamec, Markkinointiosakeyhtiö i2, Milestone, MedGroup Hammaslääkärit, Meslewi, Messukeskus, M-Market, Morfeemi, MusiikkiMieli, Mr. Body Language Niko Visuri, NetEffect, Neste Oil, Nummek Trade, Octopus Lohja, Ohjelmistoyrittäjät, Oiva Partners, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Opushammas, Ovenia, Painonet, Paperinkeräys, Pate Mustajärvi/ Ikurin Turpiini, Pixmoor, Pentisol, Polarputki, Porvoon vesi, Point College, Point Production, Projektiyhdistys, Purodoré, Rakennusliike Kotilinna, Ravinnon voima, Remola, Reserviläisurheiluliitto, Rouva Sana, Rotary Wanha Porvoo, Rose Factory, RytmiOmena, Saaristokeskus Tirmo, Saarilan Maatilamatkailu, Saimaa Express, Saimaan Laskutus, Samlink, Savonlinnan Oopperajuhlat ja Inspired in Finland -kampanja, Suomen Malmijalostus , Stereoscape, Sanoma Magazines Finland, Schenker, Selleri, Sitra, Signatum, Sentraali, Sievo, SUHUPO, Suomen Huippu-urheilijoiden Unioni, Suomen Jääkiekkoilijat, Suomen Nuorkauppakamarit ja useat kamarit ympäri Suomen, Suomen kotilääkäripalvelu, Sporttikone, Sävellaakso, Studio Martzu, Sybase, T-hyvin, TAT Events, Tekes, Teneo, Teva Finland, Tila Kalliosyrjä, Tilasiemen, LC Lions Tuusula, Turun Ammattikorkeakoulu, Touch Wordwide, TownBeat, Translink Corporate Finance, TySo, Uudenmaan Yrittäjät, Vaisala, Visko Teepak, Vireus, Villa Hima, WoMan, YritysHelsinki, Zulia, Zyxel