Suosittelemme

Suosittelemme

Ilman teitä ei olisi meitä. Graphic Room kiittää kaikkia asiakkaitaan miellyttävästä yhteistyöstä.
Lämpimästi tervetuloa myös te uudet asiakkaat hyvä ja avoin yhteistyö on aina toimintamme tahtotila.

"Luovuuteen, tehokkuuteen ja joustavuuteen voin aina luottaa"

"Susanna on todellinen ammattilainen – hänen luovuuteen, tehokkuuteen ja joustavuuteen voin aina luottaa. Oli aihe mielenkiintoinen tai tylsä, Susanna luo sille ammattimaisen ilmeen ja viimeistelee kokonaisuuden taidokkaalla ”siveltimenjäljellään.”

NANA HYRY
toimitusjohtaja, Viestintätoimisto Morfeemi
www.morfeemi.fi
www.himajahuvila.fi

"Susannaan voit luottaa - aina!"

"Susanna on rautainen AD-ammattilainen, jonka visuaaliseen osaamiseen voit huoletta luottaa. Tehtävien toimeksiannot hän sisäistää nopeasti ja ammattitaitoisesti. Periksiantamattomuus ja monipuolinen osaaminen takaavat aina ammattimaisen lopputuloksen. Susannaan voit luottaa - aina!"

KATRI SALONEN
aluekehityspäällikkö, Turun ammattikorkeakoulu
www.turkuamk.fi

"Homma hoituu ammattitaidolla, laadukkaasti ja nopeasti"

 "Suskin kanssa on ilo tehdä yhteistyötä! Hänellä on taito nähdä asiakkaan tarpeet ja ymmärtää mitä ollaan hakemassa. Homma hoituu ammattitaidolla, laadukkaasti ja nopeasti ja voimme suositella häntä lämpimästi."

ARJA KORHONEN
henkilöstö- ja myyntipäällikkö, varatoimitusjohtaja, Eino Korhonen Oy
www.ekoy.fi

"Toimeksiannot ammattitaidolla ja joustavalla asenteella maaliin."

Frank Communications on erikoistunut B-to-B-yritysten viestintään. Susanna Muurman-Ovaskan kanssa toteutetut haasteelliset työt ovat poikkeuksetta vastanneet ja yleensä ylittäneet odotukset. Susanna ottaa projekteista kopin nopeasti, antaa näkemyksellisiä ehdotuksia ja hoitaa toimeksiannot ammattitaidolla ja joustavalla asenteella maaliin. Frank on tehnyt yhteistyötä Graphic Roomin Suskin kanssa lähes 10 vuotta, ja yhteistyömme jatkuu!

MERJA ENROOS
toimitusjohtaja ja omistaja, Frank Communications
www.frankcommunications.fi

"Voin lämpimästi suositella rautaista ammattilaista"

"Näin verbaalisen viestinnän valmentajan näkökulmasta olen pääsääntöisesti keskittynyt siihen miten eleillä ja ilmeillä on vaikutus viestin perillemenoon tai sitten ei. Vasta Susanna Muurman - Ovaskan luoman uuden brändi-identtiteetimme myötä olen todella ymmärtänyt miten merkittävästi tuotteiden visuaalinen ilme viimeistelee palvelumme vetovoiman asiakkaidemme silmissä. Erittäin hienoa on myös ollut se kuinka pienien vihjeiden pohjalta hän kykenee vangitsemaan sanoman kaikkein syvimmän merkityksen. Voin lämpimästi suositella rautaista ammattilaista mikäli haluat parantaa yrityksesi imagoa ja sitä kautta kasvattaa yrityksesi myyntiä."

MIKA KUUSISTO
valmentaja, toimitusjohtaja, Humanic Oy
www.humanic.fi
www.mentalclinic.fi

"Taitava, luotettava ja huitsin nopea graafikko"

"Suski on taitava, luotettava ja huitsin nopea graafikko. Olen tehnyt hänen kanssaan yhteistyötä monen vuoden ajan monenlaisissa projekteissa ja aina lopputulos on ollut juuri sitä, mitä asiakas kaipasi."

KAISA HERNBERG
toimitusjohtaja, Afabla Oy
afabla.fi

"Luova, tehokas, asiakasorientoitunut ja joustava"

"Olen tehnyt yhteisiä projekteja Susanna Muurmanin kanssa jo yli 16 vuotta ja yhteistyö jatkuu edelleen. Susannan kanssa työskentelyssä minua yrittäjänä miellyttää eniten juuri ne tärkeät pienet asiat: Susanna on luova, Susanna on tehokas, Susanna on asiakasorientoitunut ja Susanna on joustava. Suosittelen lämpimästi Graphic Roomin palveluita - silloin voit varmasti luottaa, että asiat toimivat."

PIRJO KIVISTÖ
yrittäjä-tuottaja, Point Production
www.pointproduction.fi
www.karismakonseptit.fi

"Hyviä ideoita ja lisäarvoa"

"Jos haluat selkeän ja positiivisen vaalikampanjailmeen, mene Graphic Roomiin! Susannan kanssa työskentely kampanjan aikana oli helppoa. Uudet materiaalit valmistuivat nopeasti, Suski tuotti jatkuvasti hyviä ideoita ja lisäarvoa. Voin lämpimästi suositella Graphic Roomin palveluja."

PETRI GRAEFFE

"Yhteistyötä jo vuosia"

”Olemme tehneet Susannan kanssa yhteistyötä jo vuosia. Susannan suunnittelemat materiaalit ovat raikkaita ja tyylikkäitä. On helppo toimia ihmisen kanssa, joka ymmärtää parista sanasta, mitä haluat ja tarkoitat. Susannan joustavuus aikataulujen suhteen on myös iso plussa."

LIISA VIIKARI
markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Harvestia
www.harvestia.fi

"Toiveemme on aina hyvin huomioitu ja aikataulu pitää"

 "Susanna on ammattilainen, jonka kanssa on helppo ja mukava työskennellä. Toiveemme on aina hyvin huomioitu ja aikataulu pitää. Hinta/laatusuhde kohdallaan. Voimme lämpimästi suositella Susannaa!"

PIRKKO VAPPULA
Suomen Jääkiekkoilijat
www.sjry.fi

"Meillä on ilo tehdä yhteistyötä"

"Suomen Nuorkauppakamarit palkittiin maailman parhaana Best Growth and Development sarjassa ohjelmallaan Media and Communication Program. Meillä on ilo tehdä yhteistyötä Susanna Muurmanin kanssa erityisesti jäsenlehtemme Meriitin taiton suhteen. Aikataulut pitivät ja Susanna hoiti kaiken vakaalla ammattitaidolla. Kiitos. Menestys on ryhmätyötä. Suosittelen lämpimästi Graphic Roomin palveluita."

HENNA VÄÄTÄINEN
Suomen Nuorkauppakamarit ry:n puheenjohtaja 2013
www.nuorkauppakamarit.fi

"Erittäin antoisaa yhteistyötä, AD "isoilla kirjaimilla"

"Minulla on ollut ilo työskennellä Susannan kanssa tiiviisti yli 15 vuotta. Tämä aika on ollut erittäin antoisaa yhteistyötä, Susanna on AD "isoilla kirjaimilla"! Hän omaksuu toimeksiannon todella nopeasti ja helposti, luonnokset ja originaalit syntyvät myös hämmästyttävän nopeasti ja tämähän tarkoittaa työn edullisuutta! Edelleen Susannan moraali työssään ja myös ihmisenä on korkeinta mahdollista tasoa. Suosittelen erittäin lämpimästi Graphic Roomia yhteistyökumppaniksenne."

TAPIO TANNINEN
yrittäjä ja tapahtumien tuottaja jo yli 30v
www.tatevents.fi

Asiakkuuksia

Luottamuksesta kiittäen:
Aronet, Asianajotoimisto Bützow, Ajannäkö, BioJack, Blab Business Laboratorio, BodyGuide, Cap Gemini, Cosmo Nordic, CadSä, Cubio Communications, Crafthouse, Creo Consulting,  Cryon, Daxxon, Dodoi, Docrates, eCraft, Edisoft, Eino Korhonen, Envieno, Eventgarden, Eventas, Fondia, Farmit Website, FMC Laskentapalvelut, Fortum, Frank Communications, Focus:IN Health Studio, Gewila, Great Place to Work Institute, GoldBusters, Halpa-Halli, Hartwall, Harvestia, Hangon kaupunki, Hierontahuone Helinä, Hedman Partners Attorneys, Helmielli, Helsingin kaupunki, Herttoniemen Hammaslääkärikeskus, Helsinki Chamber Music Festival, Henkireikä, HH-Kuriiri, Hima&Huvila, Hima Travel, HiQ Software, HiusSwingi, House of the Good Feelings, IFS Finland, Ikurin Turpiini, HiusSwingi, Huhtamäki, Humanic, Helsinki-Vantaa Ilmailulaitos, Idyllicum, Ikurin Turpiini, Imperial Health Club, Inbux, Ingman, Insmat, InfoBuild, Intress Hub, Ira Kaspi, JCI Senate in Finland, Järvenpään Kokoomus, Kalasatama, Kaso, Kauniaisten Taitoluisteluklubi, Kehittyvä Hamina, Kemira, Kesäteatteri Marmut, Keravan Urheilijat, Kipinäkeskus, Konehuone, Lautex, Louder, Lakiasiaintoimisto Finessi, LakiSaimaa, Lemminkäinen, Liisa Lampola - Personal Training & Coaching, Lindström Invest, Lohjan kaupunki, Lyhtytalo, Lähderannantalli, Länsi.fi, Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö, L’Oréal, Maanpuolustuskoulutus, Mainostoimisto Pietari, Mamec, Markkinointiosakeyhtiö i2, Milestone, MedGroup Hammaslääkärit, Meslewi, Messukeskus, M-Market, Morfeemi, NetEffect, Neste Oil, Nummek Trade, Octopus Lohja, Ohjelmistoyrittäjät, Oiva Partners, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Opushammas, Ovenia, Painonet, Paperinkeräys, Patria, Pixmoor, Pentisol, Polarputki, Porvoon vesi, Point College, Point Production, Projektiyhdistys, Putkihallinta, Qentinel, Rakennusliike Kotilinna, Ravinnon voima, Remola, Reserviläisurheiluliitto, Rouva Sana, Rotary Wanha Porvoo, Rose Factory, RytmiOmena, Saaristokeskus Tirmo, Saarilan Maatilamatkailu, Saimaa Express, Saimaan Laskutus, Samlink, Savonlinnan Oopperajuhlat ja Inspired in Finland -kampanja, Suomen Malmijalostus, Stereoscape, Sanoma Magazines Finland, Schenker, Selleri, Sitra, Signatum, Sentraali, Sievo, SUHUPO, Suomen Huippu-urheilijoiden Unioni, Suomen Jääkiekkoilijat, Suomen Nuorkauppakamarit ja useat kamarit ympäri Suomen, Suomen kotilääkäripalvelu, Sulo Mäkelä seura, Sävellaakso, Studio Martzu, Sybase, T-hyvin, TAT Events, Tekes, Teneo, Tila Kalliosyrjä, LC Lions Tuusula, Turun Ammattikorkeakoulu, Touch Wordwide, TownBeat, Translink Corporate Finance, TySo, Uudenmaan Yrittäjät, Vaisala, Visko Teepak, Vireus, Villa Hima, WoMan, YritysHelsinki, Zulia, Zyxel